Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olvasó: Cigánybűnözés, Tetű, T
  2011-01-10 18:06:56, hétfő
 
  Olvasó: Cigánybűnözés, Tetű, TBC, Hepatitisz, Ótvar...
2011. január 10. 12:21
Hunhír.info

cigputr.jpgBizonyára a sort lehetne még folytatni, de ennek ellenére mégis egy kijelentést kell tegyek: A Pest megyei cigányok is tisztálkodnak. Igen tisztálkodnak. Próbáld meg az ellenkezőjét állítani, próbáld meg azt állítani, hogy koszosak és hogy a középületek bármelyikét képesek 5 perc alatt a testükből és a ruházatukból áradó iszonyatos bűzzel elárasztani, amit azután csak egy óra alatt lehet kiszellőztetni! Próbáld meg azt állítani, hogy egyes hivatalokban a székek is azért vannak kikötve, hogy ne tudjon közelebb ülni az ügyfélszolgálatoshoz, mert a testszagánál csak a szájszaga az elviselhetetlenebb. Ha ezt megteszed, akkor kirekesztő, szélsőséges, rasszista vagy. Még akkor is, ha esetleg a tények a te állításaiddal összhangban vannak.

A nagykátai általános iskolás gyerekek egy része igen különös védőnői vizsgálaton esett keresztül. A vizsgálat egy szemrevételezésből állt, amely többnyire csak a gyerekek hasára, hátára és a combjaira terjedt ki. Két nap múlva kiderült, hogy erre azért volt szükség, mert a cigányaink körében az ótvar a legújabb divatos testi viselet a tetvek mellett. Azt már megszoktuk, hogy évente egyszer-kétszer átnézik a gyermekeink fejét a védőnők, és hogy ilyenkor megelőzésképpen patika, hajszesz, hajmosás, és azután egy ideig újra védett az egész család, de az ótvar és a más megyékben terjedő TBC után elgondolkodik az ember azon, hogy ezek után mi jöhet még? Mikor jön egy újabb, súlyosabb fertőzés, vagy járvány?

Meddig kell még ezt eltűrjük? Meddig lehet még azzal takarózni, hogy mert szegények? Mi köze van a szegénységnek a tisztálkodáshoz?

A nagyszüleink nagyszülei is szegények voltak, általában ők is sok gyereket neveltek, sőt, ők még dolgoztak is a földeken reggeltől estig, de mégis volt tiszta szoba, volt tiszta és rendezett udvaruk és ha hideg vízben, petróleumlámpa fénye mellett is, de tisztálkodtak.

Mint tudjuk, minden súlyosabb járványnak a melegágya a kosz, a mocsok, az ürülék és a tetemek emberrel való rendszeres érintkezése és a higiénia teljes hiánya. Az, hogy napjainkban eddig még nem voltak súlyosabb járványok Magyarországon, az csak és kizárólag a sok gyermekkori védőoltásnak és a szerencsének köszönhető. Az, hogy a fertőző betegségek nem terjednek a többségi társadalom tagjai között is, az a védőnői szolgálatnak köszönhető, és annak, hogy a többségi társadalom túlnyomó része nem irtózik sem a szappantól, sem a víztől.

Azt az embert, amelyik nem hajlandó civilizálódni, nem hajlandó tanulni, dolgozni, tisztálkodni, egyszóval beilleszkedni, azt a társadalom kiveti magából és éppen ezért egy része bűnöző lesz, egy másik pedig mélyszegény. Tehát nem a társadalom tehet arról, hogy az ilyen emberből mi lesz és hogy hogyan él, de szinte minden esetben a társadalom tagjai az elszenvedői az általuk képviselt bűnözői életformának is és az általuk terjesztett betegségeknek is. Lehet, hogy a nagykátai ótvar nem egy súlyos dolog, de egy dologra mindenképpen rámutat, mégpedig arra, hogy a jelenlegi helyzet egy potenciális veszélyforrás ami ellen tenni kell. De mit? Hiszen láthattuk, hogy az integráció nem működik. Láthattuk, hogy az új modern higiénikus lakásokat, hogyan lakták le és alakították a már jól megszokott szemétbányává.

Ennek ellenére az Orbán-kormány még mindig integrálni akar és még mindig pénzt akar nekik adni. Miért? Miért kell elhitetni velük, hogy nem ők tehetnek arról, ahogy élnek és miért kell nekik még pénzt is házat is adni annak ellenére is, hogy a nyomukban csak a pusztítás jár? Ameddig a kötelességeiknek nem tesznek eleget, addig minden egyes forint amit adunk nekik, az csak kidobott pénz, ami arra inspirálja őket, hogy így éljenek tovább, hiszen amíg így élnek, addig ők az elesettek akiken segíteni kell. Azonban ez az életforma maga a fertő melegágya. Nem integrálni kell őket szép szóval, hanem kötelezni szigorral. Amíg ez nem lesz meg, addig a tetű, a TBC, hepatitisz, agyhártyagyulladás, coli és az ótvar mellett más fertőző betegségek megjelenésétől is tartani kell.

A rendvédelmi telepek létrehozását nem csak a cigánybűnözés visszaszorítása érdekében tartom szükségesnek, hanem a magyar lakosság egészségének megóvása érdekében is.

B. Károly

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=36569
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kötelességeiknek, megelőzésképpen, visszaszorítása, tisztálkodáshoz, petróleumlámpa, megjelenésétől, kiszellőztetni, magyarországon, cigánybűnözés, állításaiddal, betegségeknek, tisztálkodnak, beilleszkedni, civilizálódni, szegénységnek, veszélyforrás, elgondolkodik, tisztálkodtak, szemétbányává, nagyszüleink, ellenkezőjét, tisztálkodni, szükségesnek, jpgbizonyára, védőoltásnak, testszagánál, létrehozását, egészségének, hivatalokban, életformának, szerencsének, mindenképpen, szolgálatnak, ruházatukból, rendvédelmi, potenciális, sort lehetne, kijelentést kell, ellenkezőjét állítani, középületek bármelyikét, ruházatukból áradó, testszagánál csak, nagykátai általános, része igen, gyerekek hasára, combjaira terjedt, cigányaink körében, legújabb divatos, tetvek mellett, gyermekeink fejét, ideig újra, egész család,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A fák lelke  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Maradék idő  A fenyő nem szép fa, (...)  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  György napra  Beney Zsuzsa - Tavasz  Minden gyerek jó.  Április 22. a Föld napja,  Muratáj  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Volt egy...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus...  Minden gyerek jó.  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Amit átélünk,  Mindenünk, amink van, amit sze...  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Szép estét kedves látogatóimna...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Gondolatok az életről és szere...  Szép estét  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Volt egy...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Irgalom és ítélet  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sort lehetne, kijelentést kell, ellenkezőjét állítani, középületek bármelyikét, ruházatukból áradó, testszagánál csak, nagykátai általános, része igen, gyerekek hasára, combjaira terjedt, cigányaink körében, legújabb divatos, tetvek mellett, gyermekeink fejét, ideig újra, egész család, ember azon, nagyszüleink nagyszülei, földeken reggeltől, tetemek emberrel, higiénia teljes, szerencsének köszönhető, fertőző betegségek, többségi társadalom, társadalom kiveti, része bűnöző, másik pedig, társadalom tehet, ilyen emberből, társadalom tagjai, általuk képviselt, általuk terjesztett, nagykátai ótvar, súlyos dolog, dologra mindenképpen, jelenlegi helyzet, potenciális veszélyforrás, nyomukban csak, csak kidobott, elesettek akiken, életforma maga, fertő melegágya, ótvar mellett, rendvédelmi telepek, cigánybűnözés visszaszorítása, magyar lakosság, kötelességeiknek, megelőzésképpen, visszaszorítása, tisztálkodáshoz, petróleumlámpa, megjelenésétől, kiszellőztetni, magyarországon, cigánybűnözés, állításaiddal, betegségeknek, tisztálkodnak, beilleszkedni, civilizálódni, szegénységnek, veszélyforrás, elgondolkodik, tisztálkodtak, szemétbányává, nagyszüleink, ellenkezőjét, tisztálkodni, szükségesnek, jpgbizonyára, védőoltásnak, testszagánál, létrehozását, egészségének, hivatalokban, életformának, szerencsének, mindenképpen, szolgálatnak, ruházatukból, rendvédelmi, potenciális, kijelentést, napjainkban, elszenvedői, szélsőséges, terjesztett, elárasztani, gyermekeink, összhangban, mélyszegény, vizsgálaton, alakították, gyermekkori, érintkezése, középületek, bármelyikét, cigányaink, társadalom, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.